Η απίθανη διαστημική εικόνα που μοιάζει ψεύτικη, αλλά είναι αληθινή – Newsbeast

Η απίθανη διαστημική εικόνα που μοιάζει ψεύτικη, αλλά είναι αληθινή – Newsbeast


Είναι γεγονός πως αν δεν εκπορευόταν από τη NASA, κανείς δεν θα πίστευε πως η απόκοσμη αυτή λήψη δεν έχει βγει από τη μονταζιέρα του Photoshop.

Κι όμως, η αστροναύτισσα της NASA, Christina Koch, τράβηξε αυτή την εικόνα του Soyuz, πάνω στο οποίο επέβαινε μια καλή της φίλη.

Το ρωσικό διαστημόπλοιο κατευθύνεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μετά την εκτόξευσή του από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν.

«Έτσι μοιάζει από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όταν η καλύτερή σου φίλη πετυχαίνει το μακροχρόνιο όνειρό της να πάει στο Διάστημα. Έπιασα τη δεύτερη φάση στην εξέλιξή της. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ώστε να σας καλωσορίσουμε εδώ, πλήρωμα του Soyuz 61!», έγραψε ανεβάζοντας την εικόνα στο Twitter.

Η φίλη για την οποία κάνει λόγο είναι η μηχανικός αεροσκαφών Jessica Meir, η οποία κατέφτασε με τους συναδέλφους της Oleg Skripochka και Hazzaa Ali Almansoori στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έξι ώρες μετά την απογείωση.

Σύμφωνα με τη NASA, η νεοφώτιστη Meir θα παραμείνει σε τροχιά ως την άνοιξη του 2020, ολοκληρώνοντας εκεί πάνω κάπου 250 πειράματα…

Source link

Show Buttons
Hide Buttons