Δρακόντεια μέτρα στη Λαμία για τη συνέχιση της δίκης Κορκονέα – Σαραλιώτη – Newsbeast

Δρακόντεια μέτρα στη Λαμία για τη συνέχιση της δίκης Κορκονέα – Σαραλιώτη – Newsbeast«Αστακός» για μία ακόμη φορά το Εφετείο Λαμίας, στην εκδίκαση της υπόθεσης Κορκονέα – Σαραλιώτη, δίκη που συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Από το προηγούμενο βράδυ, η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας είχε πάρει δρακόντεια μέτρα περιμετρικά του κτιρίου, ενώ από το πρωί η παρουσία ένστολων -και όχι μόνο- αστυνομικών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Για τον σκοπό αυτό, στα μέτρα συμμετέχουν και τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Στο διαδικαστικό κομμάτι, σήμερα αναμένεται να αρχίσει η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Βαγγέλη Ανδρούλα. Άγνωστο είναι, όμως, αν θα προλάβουν να αγορεύσουν και οι συνήγοροι του Βασίλη Σαραλιώτη κ.κ.  Διαμαντής και Αλετράς.

Σύμφωνα και με την πρόεδρο του Δικαστηρίου, πρόθεσή τους είναι να έχει ανακοινωθεί η απόφαση πριν από τις εκλογές.

Δρακόντεια μέτρα στη Λαμία για τη συνέχιση της δίκης Κορκονέα – Σαραλιώτη – NewsbeastΔρακόντεια μέτρα στη Λαμία για τη συνέχιση της δίκης Κορκονέα – Σαραλιώτη – NewsbeastΔρακόντεια μέτρα στη Λαμία για τη συνέχιση της δίκης Κορκονέα – Σαραλιώτη – Newsbeast

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Show Buttons
Hide Buttons