Αντίστροφη μέτρηση για την παραλία – Newsbeast

Αντίστροφη μέτρηση για την παραλία – Newsbeast


Λιποαναρρόφηση με laser και υπέρηχοι: Δυο μέθοδοι που καταπολεμούν το τοπικό πάχος και σου χαρίζουν τη σιλουέτα των ονείρων σου μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, εξηγεί περισσότερα.

Είσαι από εκείνες που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους αμέτρητους γευστικούς πασχαλινούς πειρασμούς;

Κανένα πρόβλημα, γιατί τώρα χάρη σε δυο εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους λιπόλυσης, θα βρεις άμεσα, οριστικά και αναίμακτα – χωρίς νυστέρι – λύση στο πρόβλημά σου!

Τοπικό πάχος, το πρόβλημα που επιμένει

Δεν υπάρχει μια «μαγική συνταγή» που να μας απαλλάσσει αποτελεσματικά οριστικά από το τοπικό πάχος, ακόμα και αν προσέχουμε την διατροφή μας και εάν ασκούμαστε συστηματικά.

Ο λόγος είναι απλός: Γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα.

Η σύγχρονη αισθητική ιατρική ωστόσο προτείνει μια αναίμακτη, ανώδυνη και – το σημαντικότερο – οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό: τη λιποαναρρόφηση με Laser.

Σε αντίθεση με την χειρουργική λιποαναρρόφηση, η εξελιγμένη Laser λιποαναρρόφηση Smartlipo, είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα ενώ επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην εργασία και τις δραστηριότητές σου από την επόμενη κιόλας στιγμή.

Η διαδικασία

Ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή του Laser κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού – υπό τοπική αναισθησία – και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή.

Η ενέργεια του Laser λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα.

Ταυτόχρονα η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, αναίμακτης  λιποαναρρόφησης που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητά σου, έχει αναγάγει την laser λιποαναρρόφηση Smartlipo στην αγαπημένη θεραπεία λιπόλυσης που προσφέρει με επιτυχία αυτό που υπόσχεται: ένα καλλίγραμμο σώμα άμεσα, δίχως πόνο και ταλαιπωρία!

Cavitation RF κατά της κυτταρίτιδας

Η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος και δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις.

Ο «μεσογειακού τύπου» σωματότυπος ή αλλιώς σωματότυπος «αχλάδι» (στενοί ώμοι και μέση, με το πάχος να επικεντρώνεται στους γοφούς, τους μηρούς και τα πόδια) που είναι αυτός που συναντάται  συχνότερα στη χώρα μας, ταλαιπωρείται περισσότερο από την κυτταρίτιδα.

Το γεγονός ότι τα αίτια της κυτταρίτιδας είναι ποικίλα (ορμονικές διαταραχές, κληρονομικότητα, κάπνισμα, αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, φυσιολογική γήρανση, πλούσια σε λιπαρά διατροφή, αύξηση του σωματικού λίπους, καθιστική ζωή, κατακράτηση υγρών) κάνει την αντιμετώπισή της ακόμη πιο απαιτητική.

Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει παρά την υιοθέτηση καλών πρακτικών όπως η ισορροπημένη διατροφή και η συστηματική άσκηση.

Η μέθοδος

Η λύση δίνεται με τη μη επεμβατική θεραπεία Cavitation RF, που επιτυγχάνει λιπόλυση με τη μεθόδο της σπηλαίωσης. Χάρη στη δύναμη  των υπερήχων η μεμβράνη των λιποκυττάρων σπάει με αποτέλεσμα τo βιολογικό θάνατό τους.

Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας θεαματικά την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Με την επαναστατική μέθοδο λιπόλυσης Cavitation RF ακόμη και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα.

Extra Info: Σημείωσε ότι τόσο η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo όσο και η θεραπεία Cavitation RF κατά της κυτταρίτιδας, εφαρμόζονται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία όλο τον χρόνο!

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Αντίστροφη μέτρηση για την παραλία – Newsbeast

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

  • Αθήνα: 210 6980451
  • Κηφισιά: 210 6232220
  • Γλυφάδα: 210 8980444
  • Περιστέρι: 210 5715501
  • Πειραιά: 210 4100601
  • Θεσσαλονίκη: 2310 224240
  • Πάτρα: 2610 226562
  • Ρόδο: 22410 32700
  • Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303
  • Λεμεσό: +357 25251040

Αντίστροφη μέτρηση για την παραλία – Newsbeast Cosmetic Derma Medicine

 

Αντίστροφη μέτρηση για την παραλία – Newsbeast @cdm.gr

Source link

Show Buttons
Hide Buttons